وبلاگ سیب های سرخ

زندگی را با طعم سیب سرخ تجربه کنید

وبلاگ سیب های سرخ

زندگی را با طعم سیب سرخ تجربه کنید

طرز تهیه آش آبادان خوشمزه و لذیذ

آش آبادانی

آش آبادان یا آش آبادانی یکی آش های معروف شهر آبادان است که به روش خاصی پخته می شود و طعم بسیار خوبی دارد. اگر مایلید این آش خوشمزه را در منزل درست کنید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر

  • نخود 1/2 پیمانه 
  • لوبیا چیتی 1/2 پیمانه 
  • تره خرد شده 2 پیمانه 
  • پیاز درشت 4 عدد
  • زردچوبه فلفل نمک کاری به مقدار لازم
  • گوشت بدون استخوان 100 گرم
  • عدس 1 پیمانه 
  • برنج نیم دانه یا عنبر 1 پیمانه 
  • بلغور جو 1/2 پیمانه 

طرز تهیه آش آبادانی

اول از همه از شب قبل برای گرفتن نفخ حبوبات، نخود و لوبیا را خیس کردم و چند بار آبشون رو عوض کردم تا نفخشون کامل گرفته بشه. بعد صبح آب داخل حبوبات رو ریختم و آب جدید گذاشتم تا دیگه هیچ نفخی نداشته باشه.

بعدش حبوبات رو همراه ۱ عدد پیاز و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و گوشت گذاشتم ۱ ساعت خوب پخته بشن و بعد گوشت و در آوردم و ریش ریش کردم و به نخودها اضافه کردم.

توی این فاصله عدس ها را بذارید داخل آب تا ۱ ساعت خوب خیس بخوره. و بعد از این یک ساعت به آش اضافه کنید. بعد از نیم ساعت از گذاشتن عدس بلغور را شسته و همراه برنج نیم دانه به آش اضافه کنید و شعله را کم کنید تا خوب پخته بشن و هر چند دقیقه هم بزنید تا ته نگیره.

بعد از گذشت نیم ساعت تره های خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا تره ها خوب پخته بشن و در یک ماهی تابه جداگانه دو عدد پیاز را هلالی برش داده و همراه کمی روغن و زردچوبه و نمک و فلفل خوب تفت میدهیم و به آش اضافه میکنیم.

۱۰ دقیقه ی آخر پخت اندازه ی یک کاسه ی بزرگ از آش را جدا کرده و با هاون خوب میزنیم تا له بشه و یکدست و به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد اون یه دونه پیاز وخوب سرخ کرده و به عنوان‌ پیاز داغ ازش استفاده میکنیم...

نکته مهم در مورد آش آبادان اینه که این آش اگه کمی تند و فلفلی باشه خوشمزه تره چون جنوبی های این آش رو با فلفل قرمز زیاد درست می کنن تا حسابی تند و تیز باشه. نوش جانتون

مطالب مرتبط

طرز تهیه عدسی مجلسی با قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ جو خشومزه و رستورانی

طرز تهیه همبرگر خوشمزه و مخصوص فست فودی

آموزش برگر فرانسوی خوشمزه و بسیار مجلسی

 

منبع : طرز تهیه آش آبادان