وبلاگ سیب های سرخ

زندگی را با طعم سیب سرخ تجربه کنید

وبلاگ سیب های سرخ

زندگی را با طعم سیب سرخ تجربه کنید

پنجشنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۵ ب.ظ

دستور پخت خمیر پیتزای خوشمزه و مجلسی

دستور پخت خمیر پیتزای خوشمزه و مجلسی

دستور پخت خمیر پیتزای خوشمزه و مجلسی

 

در این مطلب از وبلاگ سیب های سرخ یک دستور کامل برای تهیه خمیر پیتزا اماده کرده ایم. برای مشاهده این دستور در ادامه با این آموزش آشپزی همراه باشید.

مواد لازم

1 پیمانه آرد
مقدار کمی نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری خمیر مایه
1/2 قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون

دستور پخت

ابتدا آرد را با خمیر مایه خشک مخلوط کنید سپس شکر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یه دست بشود.

بعد آب را ذره ذره بهش اضافه کنید مهمه که آب سرد نباشه و داغ هم نباشه بهترین دما دمایی هست که دست نسوزه یه جا اضافه نکنید چون باعث میشه ارد زیادتر بخوره و هر بار یه قلپ آب بهش دادید ورزش بدید و یه قلپ دیگه و همینطور تا آخر که آب تموم شه

بعد از اینکه آب را هم اضافه کردید باز هم ورز دادن را ادامه بدین باید خمیر سفت نشه و به دست هم نچسبه

بعد از این مرحله باید خمیر را یه جای گرم بذاریم تا ور بیاد من روی سر شوفاژ می ذارم توجه کنید که مخمر یا همون خمیر مایه موجود زنده هست پس در شرایط سرد هیچ کاری انجام نمیده و اگر خیلی هم گرم باشه می میره بهترین دما برای فعالیتش همون دمای شوفاژ هست و بهتر هست روی اون را با یه چیزی بپوشونیم

یه چند دقیقه تقریبا نیم ساعت 45 دقیقه بسته به دمای محیط خمیر ور میاد بیشتر بمونه خمیر ترش میشه اگر مواد پیتزا آماده هست که سریع استفاده کنید وگرنه بذارید داخل یخچال تا دیگه ترش نشه

از این خمیر خوشمزه می توانید برای تهیه انواع پیتزاها استفاده کنید.

 

منابع :