وبلاگ سیب های سرخ

زندگی را با طعم سیب سرخ تجربه کنید

وبلاگ سیب های سرخ

زندگی را با طعم سیب سرخ تجربه کنید

پاستا ایتالیایی را با این روش در منزل تهیه کنید

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت و مرغ , دستور پخت پاستا ایتالیایی پستو , xvc jidi hsjh

طرز تهیه پاستا

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی می توانید برای ۴ نفر پاستا تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پاستا تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با وبلاگ سیب سرخ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم پاستا

  • شیر ۱ فنجان
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • پاستا ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری برای تزیین پاستا به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و روغن مایع به اندازه کافی

دستور پخت پاستا

طرز تهیه پاستا

برای تهیه پاستا ایتالیایی ابتدا سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت دراز و باریک خرد می کنیم و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و ورقه ورقه خرد می کنیم

و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرغ های خرد شده را به همراه قارچ های خرد شده داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها کاملا تغییر کند و کمی نمک و فلفل روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم

و بعد مرغ و قارچ ها را از داخل تابه خارج می کنیم و در بشقابی می ریزیم و مجددا داخل تابه کمی روغن می ریزیم و آرد را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و شیر و آب مرغ را با هم به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شیر و آب مرغ به جوش بیاید

و سس غلیظ شود و آن وقت حرارت را کم می کنیم و قارچ و مرغ های تفت داده و پاستا را به سس غلظت یافته اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود و بعد درب تابه را می گذاریم  تا با حرارت کم طی مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پاستا پخته و آماده شود.

البته باید دقت داشت که در این مدت پخت ۲ الی ۳ مرتبه باید به تابه سر بزنیم و مواد را هم بزنیم. سپس طعم پاستا آماده شده را می چشیم و اگر نیاز به ادویه داشت مجددا به آن فلفل و نمک اضافه می کنیم و اگر تمایل داشتید کمی پودر سیر نیز به پاستا اضافه کنید.

تابه را از روی حرارت بر می داریم و پاستا را در ظرف می ریزیم و از کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمیزان می توانید برای زیبایی آن استفاده کنید و همچنین کمی آویشن طعم بی نظیری به پاست خواهد داد که توصیه می شود قبل از کشیدن در ظرف به پاستا اضافه شود و نوش جان کنید.

 

منابع :