آموزش کامل دستور طرز تهیه آش آبادان خوشمزه و لذیذ در منزل
طرز تهیه آش آبادان خوشمزه و لذیذ
آش آبادان یا آش آبادانی یکی آش های معروف شهر آبادان است که به روش خاصی پخته می شود و طعم بسیار خوبی دارد. اگر مایلید این آش خوشمزه را در منزل درست کنید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
- نخود 1/2 پیمانه
- لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
- تره خرد شده 2 پیمانه
- پیاز درشت 4 عدد
- زردچوبه فلفل نمک کاری به مقدار لازم
- گوشت بدون استخوان 100 گرم
- عدس 1 پیمانه
- برنج نیم دانه یا عنبر 1 پیمانه
- بلغور جو 1/2 پیمانه
طرز تهیه آش آبادانی
اول از همه از شب قبل برای گرفتن نفخ حبوبات، نخود و لوبیا را خیس کردم و چند بار آبشون رو عوض کردم تا نفخشون کامل گرفته بشه. بعد صبح آب داخل حبوبات رو ریختم و آب جدید گذاشتم تا دیگه هیچ نفخی نداشته باشه.
بعدش حبوبات رو همراه ۱ عدد پیاز و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و گوشت گذاشتم ۱ ساعت خوب پخته بشن و بعد گوشت و در آوردم و ریش ریش کردم و به نخودها اضافه کردم.
توی این فاصله عدس ها را بذارید داخل آب تا ۱ ساعت خوب خیس بخوره. و بعد از این یک ساعت به آش اضافه کنید. بعد از نیم ساعت از گذاشتن عدس بلغور را شسته و همراه برنج نیم دانه به آش اضافه کنید و شعله را کم کنید تا خوب پخته بشن و هر چند دقیقه هم بزنید تا ته نگیره.
بعد از گذشت نیم ساعت تره های خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا تره ها خوب پخته بشن و در یک ماهی تابه جداگانه دو عدد پیاز را هلالی برش داده و همراه کمی روغن و زردچوبه و نمک و فلفل خوب تفت میدهیم و به آش اضافه میکنیم.
۱۰ دقیقه ی آخر پخت اندازه ی یک کاسه ی بزرگ از آش را جدا کرده و با هاون خوب میزنیم تا له بشه و یکدست و به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد اون یه دونه پیاز وخوب سرخ کرده و به عنوان پیاز داغ ازش استفاده میکنیم...
نکته مهم در مورد آش آبادان اینه که این آش اگه کمی تند و فلفلی باشه خوشمزه تره چون جنوبی های این آش رو با فلفل قرمز زیاد درست می کنن تا حسابی تند و تیز باشه. نوش جانتون
مطالب مرتبط
طرز تهیه عدسی مجلسی با قارچ و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ جو خشومزه و رستورانی
طرز تهیه همبرگر خوشمزه و مخصوص فست فودی
آموزش برگر فرانسوی خوشمزه و بسیار مجلسی
منبع : طرز تهیه آش آبادان